• GARMIN Fishfinder Striker 5dv 010-01552-01 GARMIN Fishfinder Striker 5dv 010-01552 •Jednostavan 5-inčni fishfinder uređaj u boji s ugrađenim GPS-om iznimne osjetljivosti i Garmin CHIRP ClearVü™ sonarom za skeniranje
  •Pronađite ribu i označavajte omiljena mjesta, navoze i dokove kako biste im se kasnije mogli vratiti
  •Isporučuje se s Garmin sondom s CHIRP sonarom (77/200 kHz) i CHIRP ClearVü sonarom (455/800 kHz) snage 600 W
  •Sadrži ugrađeni kružni prikaz sonara (flasher)
  •Podaci o brzini prikazuju se na zaslonu

  Pronalaženje ribe nikada nije bilo tako jednostavno kao uz STRIKER 5dv fishfinder uređaj. Označite svoja omiljena mjesta, navoze i dokove kako biste im se naknadno mogli vratiti. Omiljene točke i rute također možete dijeliti s drugim STRIKER i echoMAP™ kombiniranim uređajima. Uz to, uređaj ima ugrađeni kružni prikaz sonara (flasher) i prikazuje podatke o brzini. Isporučuje se s nosačem koji se može nagnuti/zakrenuti, CHIRP sondom za sonar (77/200 kHz) i nosačima, opremom i kabelom za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor. STRIKER 5dv isporučuje se s Garmin CHIRP (77/200 kHz) sondom koja osigurava zamjetno bolju jasnoću i detalje prikaza ribe i struktura u usporedbi sa standardnim sondama od 77/200 kHz.

  Umjesto da odašilje samo 1 jedinstvenu frekvenciju, CHIRP sonda šalje neprekidan snop frekvencija koje se kreću od niskih do visokih i zatim pojedinačno interpretira njihove povratne signale. Obzirom da frekvencije daju više informacija, CHIRP sonarna tehnologija stvara oštriji prikaz ribe u luku i daje bolje razdvajanje ciljeva.

  Garmin ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske i široke prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi.

  Za razliku od standardnih, STRIKER fishfinder uređaji imaju ugrađeni GPS iznimne osjetljivosti pa vašu trenutnu lokaciju određuju brzo i precizno i zatim vašu GPS lokaciju održavaju gdje god se na jezeru nalazili. Još važnije, omogućuju vam da označite mjesta na kojima ribe grizu tako da se kasnije možete vratiti do njih. Možete označiti i dokove, navoze i druge lokacije. Dovoljno je da slijedite stazu koja se nalazi na zaslonu kako biste ponovno došli do njih kad god poželite.

  Obzirom da fishfinder uređaji iz serije STRIKER imaju ugrađeni GPS iznimne osjetljivosti, svoju lokaciju možete vidjeti u odnosu na označene točke. Na slijepoj karti jednostavno možete vidjeti, označiti i navigirati do lokacija kao što su nakupine na dnu, panjevi i dokovi. To je i izvrstan alat za pronalaženje puta natrag do navoza. Brzinu plovila možete brzo i jednostavno vidjeti na zaslonu STRIKER fishfinder uređaja. To je izvrstan način da budete sigurni da vozite brzinom koja odgovara mamcu koji koristite i koja je prilagođena lovu na određenu vrstu ribe. Isto tako, uvijek ćete moći kontrolirati svoju brzinu kada se krećete kroz područja u kojima je zabranjeno glisiranje.

  STRIKER uređaji kombinacija su fishfinder uređaja i kružnog prikaza sonara (flasher). Svaki put kada se upustite u stacionarni ribolov, primjerice, na ledu ili prilikom lova grgeča na jig, na ugrađenom ćete prikazu sonara (flasher) vidjeti dno, bez obzira je li voda zamrznuta ili mutna, mamac (bilo da lovite na jig ili mamac s utegom) i ribu koju označi snop sonara. Čak ćete moći vidjeti koliko visoko podižete i spuštate jig i kreće li se riba prema njemu ili od njega.

  Dostupan je i komplet koji štiti vaš STRIKER fishfinder uređaj s GPS-om i u kojem ga možete nositi pa je idealan za ribolov iz kajaka i kanua ili ribolov na ledu. Isporučuje se sa zabrtvljenom punjivom baterijom s punjačem, ugrađenim upravljanjem i pohranom kabela sonde i vakuumskim nosačem za montiranje i pomicanje sonde.

  3125,00 kn

  2500,00 kn
  (bez PDV-a)

  Detaljno

 • GARMIN Fishfinder Striker 4dv Fishfinder Striker 4dv 010-01551-01 GARMIN fishfinder Striker 4 (s krmenom sondom CHIRP 77/200kHz, 4-pin),GPS

  •Jednostavan 3,5-inčni fishfinder uređaj s ugrađenim GPS-om iznimne osjetljivosti
  • Pronađite ribu i označavajte omiljena mjesta, dokove i pristanišne rampe kako biste im se kasnije mogli vratiti
  • Praktično upravljanje tipkovnicom
  • Isporučuje se s CHIRP sondom za sonar (77/200 kHz)
  • Snaga odašiljanja (200 W RMS) / (1600 W od vrha do vrha)
  • Nadogradite do CHIRP tehnologije visokih performansi pomoću sondi GT8 ili GT15 (obje se prodaju odvojeno)

  Pronalaženje ribe nikada nije bilo tako jednostavno kao uz STRIKER 4 fishfinder uređaj. Označite svoja omiljena mjesta, pristanišne rampe i dokove kako biste im se naknadno mogli vratiti, a omiljene točke i rute možete dijeliti s drugim STRIKER i echoMAP™ kombiniranim uređajima. Tehnologija Smooth Scaling™ osigurava neprekidan prikaz slike prilikom promjene mjerila raspona dubine. Premotavanje povijesti sonara omogućuje vam vraćanje kroz slike sonara kako biste označili točke koje su vam možda promaknule. Uz to, uređaj ima ugrađenu bljeskalicu i prikazuje podatke o brzini. Isporučuje se s nosačem koji se može nagnuti/zakrenuti, CHIRP sondom od 77/200 kHz i nosačima, opremom i kabelom za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor. Ako želite CHIRP tehnologiju visokih performansi, nabavite sondu GT8 ili GT15 (obje se prodaju odvojeno).

  Doživite CHIRP jasnoću
  STRIKER 4 fishfinder uređaj isporučuje se s Garmin CHIRP (77/200 kHz) sondom koja osigurava zamjetno bolju jasnoću i detalje prikaza ribe i struktura u usporedbi sa standardnim sondama od 77/200 kHz. Umjesto da odašilje samo 1 jedinstvenu frekvenciju, CHIRP sonda šalje neprekidan snop frekvencija koje se kreću od niskih do visokih i zatim pojedinačno interpretira njihove povratne signale. Obzirom da frekvencije daju više informacija, CHIRP sonarna tehnologija stvara oštriji prikaz ribe u luku i daje bolje razdvajanje ciljeva. Uređaj možete nadograditi na Garmin CHIRP tehnologiju visokih performansi koja vam daje kristalno jasne sonarne slike s još boljim razdvajanjem ciljeva i rezolucijom koja ostavlja bez daha i na velikim i na malim dubinama. Kako bi ribolov bio još uspješniji, konture dna su vidljivije, čak i kada se brzo krećete, a šum signala suzbija se na većim dubinama što omogućuje pravovremenu interpretaciju onoga što se nalazi ispod površine.


  Označite mjesta GPS-om iznimne osjetljivosti
  Za razliku od standardnih, STRIKER fishfinder uređaji imaju ugrađeni GPS iznimne osjetljivosti koji vašu trenutnu lokaciju određuju brzo i precizno.

  Jednostavna navigacija uz točke na karti
  Obzirom da fishfinder uređaji iz serije STRIKER imaju ugrađeni GPS iznimne osjetljivosti pa svoju lokaciju možete vidjeti u odnosu na označene točke.

  Brzinu provjerite na zaslonu STRIKER fishfinder uređaja.

  Stacionarni ribolov s ugrađenom bljeskalicom
  STRIKER uređaji kombinacija su fishfinder uređaja i bljeskalice.

  Ponesite fishfinder uređaj sa sobom
  Dostupan je i komplet koji štiti vaš STRIKER fishfinder uređaj s GPS-om i u kojem ga možete nositi pa je idealan za ribolov iz kajaka i kanua ili ribolov na ledu. Isporučuje se sa zabrtvljenom punjivom baterijom s punjačem, ugrađenim upravljanjem i pohranom kabela sonde i vakuumskim nosačem za montiranje i pomicanje sonde.

  1875,00 kn

  1500,00 kn
  (bez PDV-a)

  Detaljno