• GARMIN računalo za biciklizam Edge 820 Edge 820 Biciklističko računalo s GPS-om koje vam pomaže da se natječete i uspoređujete s drugima:
  • Izazovi za vrijeme vožnje uz Strava segmente u stvarnom vremenu
  • Kada se koristi s monitorom pulsa i senzorom snage daje podatke o maksimalnom VO2 i vremenu oporavka za biciklizam
  • Za prikaz i upravljanje podacima u zatvorenim se prostorima može se upariti s kompatibilnim ANT+® trenažerom
  • Kada se koristi s mjeračima snage Vector™ ili Vector 2 prati funkcionalni prag snage (FTP), snagu u vati/kg i dinamiku bicikliranja
  • Povezane značajke1: automatski prijenos, praćenje u stvarnom vremenu, pametne obavijesti, slanje i primanje staza, dijeljenje na društvenim medijima, meteorološke informacije

  Vaš natjecateljski Edge
  Počeli smo s popularnim aerodinamičnim oblikom uređaja Edge 500, dodali smo mu izazove u vožnji putem Strava segmenata u stvarnom vremenu, zaslon u boji, povezane funkcije i funkcije napredne analize. Rezultat je Edge 520 – biciklističko računalo s GPS-om veličine koja odgovara ozbiljnim biciklistima opremljeno funkcijama koje želite.

  Trenirajte uz Edge
  Kada je uparen s kompatibilnim ANT+ trenažerom za zatvorene prostore, Edge 520 daje mnoštvo mogućnosti treniranja. Ako ga uparite s mjeračem snage, Edge 520 daje dodatnu skupinu funkcija kao što su FTP i praćenje snage u vati/kg za usporedbu s drugima te dinamika bicikliranja2. Ugrađeni FTP test pomaže vam da utvrdite svoju osnovnu razinu na trenažeru ili na cesti. Priključite monitor pulsa3 i 520 će izračunati vaš procijenjeni maksimalni VO2 i vrijeme oporavka poslije vožnje kako biste znali kada započeti s novim velikim naporom.

  Optimizirani zaslon
  Za Edge 520 nema kompromisa kada je zaslon u pitanju jer ima 2,3-inčni zaslon u boji visoke rezolucije. Veličina zaslona najveća je moguća u odnosu na veličinu uređaja 520 kako biste u njemu mogli zaista uživati. Cijenit ćete i jasnoću zaslona u svim uvjetima osvjetljenja.

  Povezani bicikl
  Edge 520 kompatibilan je s ANT+ senzorima, uključujući i Varia™ radar i svjetla4 za bicikle, senzore za brzinu, kadencu, puls te Edge i VIRB® daljinskim upravljačima i kompatibilnim stanicama za vaganje. Uređaj je povezan i s elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Di2 tvrtke Shimano5 za prikaz trenutne brzine na zaslonu. Edge 520 kompatibilan je i s ANT+ mjeračima snage, uključujući uređaje iz serije Vector.

  Povezivanje s pametnim telefonom
  Kada je uparen s vašim pametnim telefonom i aplikacijom Garmin Connect™ Mobile, Edge 520 omogućuje vam praćenje u stvarnom vremenu, upozorenja putem pametnog telefona, dijeljenje na društvenim mrežama, vremensku prognozu i bežični prijenos.

  LiveTrack se sada jednostavnije koristi
  1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.
  2Kada se koristi s Vector ili Vector 2 mjeračima snage.
  3Isporučuje se s nekim modelima, prodaje se zasebno s drugim modelima.
  4Uz buduće nadogradnje softvera.
  5Kompatibilan s elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Di2 s funkcijom upravljanja podacima D-Fly tvrtke Shimano.

  U ovome kompletu dolazi:
  • Edge 520
  • Vrhunski monitor pulsa
  • Senzor kadence
  • Senzor brzine
  • Nosači (standardni i za montažu sprijeda s produženom ručicom)
  • USB kabel
  • Vezica

  3000,00 kn

  2400,00 kn
  (bez PDV-a)

  Detaljno